20 Nisan 2014 Pazar

Pipetlerle Sayılar , Süngerle Kelebek Baskı

Bloga yazmayalı uzun zaman oldu. İşle ilgili sıkıntılı ve stresli dönemim , oğlumla yeteri kadar ilgilenememem yazma isteğimi köreltti. Artık daha sakinim ve tekrar yazmaya başladım. 



Süngerle kelebek baskı bloglarda ve etkinlik sitelerinde sıkça karşılaştığım bir etkinlikti. Sıra nihayet bize de geldi ve oğlumla süngerden kelebek baskı yaptık.







Bir diğer etkinliğimiz de sayıları tanımaya yönelik oyun hamuru ve pipetlerle yaptığımız rakamlardı. Ben oyun hamurunun üzerine rakamları yazdım ve oğlum da kestiğim pipetleri rakamların izlerinin üzerinden tamamladı.
İleriki günler için ve rakamların yazılışını anlayabilmesi açısından oldukça faydalı bir etkinlik.


Bu yılki 23 Nisan Migros indiriminden aldıklarımız : İş Bankası Yayınlarının Elif serisinden birkaç kitap aldık. Ayrıca çiftlik hayvanları eşleştirme kartları da aldık. Arabalar her zaman aldıklarımız arasında zaten.



Ali Çankırlı'nın kitabı içinde pek çok oyun önerileriyle biz anneler için yardımcı bir kaynak. Aklınıza bir şey gelmediğinde hemen fikir edinebileceğiniz oyun önerileri var. 

2 yorum:

Fikriye dedi ki...

süper hepsi benimde ne zamandır aklımda ama hep ertediğim bir etkinlik sünger baskı inşallah bizde yapacağız

migros indirimden hiç kitap alamadım hiç birşey yoktu :(

Ssmeral dedi ki...

çok güzel olmuş bizde yapmıştık kızımla sünger baskısı :) aynı kampanya tansaştada var fikriye yılmaz bakabilirsiniz ...