19 Aralık 2013 Perşembe

Çıkartmalı Kitaplarımız ve Yeni Oyuncağımız :Sihirli Düğmeler :))

Çıkartma seven kuzucuklar için çok güzel iki kitap tavsiyemiz var. İlki bizim seviyemize göre biraz daha basit kalsa da yapması eğlenceli olan Çiftlik Hayvanları kitabı.
 





























Bir diğer kitabımız da alminanın blogunda gördüğüm Yapıştır,Tamamla, Boya Orman Hayvanları. Bu kitapta şimdilik sadece yapıştır tamamla kısmını yapıyoruz oğlumla ama o da yapmak isterse.



















Ve yeni oyuncağımız : Sihirli Düğmeler :)) Bu oyuncağın benzerini amazon.com da görmüş ve çok beğenmiştim. Ayrıca daha önce Nurturia grubumuzda da linkini paylaşmıştım yurtdışına giden arkadaşımız için. Türkiye de satılıyor olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Taa ki geçen gün sevgili arkadaşım Ezgi'nin Nehirtoşumuza hediye aldığı ve Yağmurun paylaştığı resmi görünceye kadar. Ve hemen araştırdım nette ve satışının olduğu sitelere baktım. Netten almadan önce birde bizim oyuncakçılara bakayım dedim ve şansıma dün buldum. Akşam oğluma saçını kestirirken de büyük kurtarıcımız oldu ayrıca :)) Çocukların el göz koordinasyonu, parmak kasları ve renk kavramları için oldukça işlevsel bir oyuncak bana göre ikimiz büyük bir zevkle oynadık :) Önce arabaları yaptık sonra da tüm düğmeleri dizdik.













6 yorum:

Unknown dedi ki...

çiftlik hayvanları çıkartma kitabını Atakan da çok sevmiş hemen bitirmişti.. yeni oyuncağınız da çok güzel güle güle kullansın paşam :)

Unknown dedi ki...

ÇOK BEĞENDİMMM

Yasemin Yurdakul Güngörür dedi ki...

Babaya bir masraf daha çıktı :)) Mutlaka alınmalı bu oyuncak :)

nurcan dedi ki...

Teşekkürler kızlar :))

Fikriye dedi ki...

hepsi çok güzel özellikle kes tamamla bayıldım ... sihirli düğmeler kesinlikle listeye alındı güle güle oynasın

Kayra'm Büyürken dedi ki...

ah bu sihirli düğmelerle o kadar çok oynamıştı ki oğlum oyun grubunda,ama nereden bulabilirm bilememiştim tekrar aklıma koydunuz şimdi.hepsi çok güzel güle güle oynasın kuzucuk:)