27 Ocak 2013 Pazar

Şekiller Tombalamız

Daha önce burda araçlar tombalamızı yazmıştım. Bu ayki görsel duvar panomuzun konusu şekiller olunca bir de şekiller tombalası yapayım dedim. Sayfanın çıktısını http://www.kids-pages.com/folders/flashcards/Shapes/page1.htm buradan aldım yine. İki sayfa çıktı alıp birisini bütün olarak kartona yapıştırıp lamine ettim. Diğerini de ayrı ayrı keserek lamine ettim. Oğlum tüm şekilleri tanımamasına rağmen ilk görüşte tüm şekilleri doğru yerlerine yerleştirdi. İlk yapışında hepsini doğru yerlerine koymasına çok şaşırdım gerçekten. Bu aktivite ile hem şekilleri tanıdık hemde el göz koordinasyonumuzu güçlendirdik.


2 yorum:

Etkaca dedi ki...

Çok güzel olmuş bende bu günlerde eşleştirmelere ağırlık verdim:) yanlız merak ettiğim kartona yapıştırıp lamine ettiğini yazmışsın kartonun kalınlığı ne kadar kartonla alıyorsa makine bende en kısa zamanda temin edeyim bir tane diyorum da :) sevgiler

nurcan dedi ki...

Teşekkür ederim canım lamine ettim derken kalın şeffaf bantla yapıştırdım üzerini yoksa laminasyon makinem yok ama böylesi de oldukça sağlam oluyor.